Saturday, January 14, 2012

Koh Samuilt Krabile

Noh sai küllalt Koh Samuist esialgu, tegelikult peaks kunagi veel tagasi tulema ja põhjaranniku ning Koh Phangani üle vaatama. Koh Phangan on Koh Samuist põhja pool asuv peaaegu sama suur saar mis on kuulus oma Full Moon Party-de poolest.  Igal täiskuul kogunevad tuhanded noored üle maailma sinna ühele rannale metsikut pidu panema. Samal saarel ühes teises kohas peetakse seal ka Half Moon Partyt :)..
Koh Samuil on transpordiga kehvad lood, paistis et mingit ühistransporti sealkandis ei liigu sestap ostsin ühest reisibüroost pileti otse Krabile. Sealt sai tegellikult üsna paljudesse kohtadesse piletit osta - Phuket, Phi-Phi, Bangkok,  isegi Kuala Lumpur..Pilet Krabile maksis 550 bahti, mitte just väga odav, ilmselt kasutavad ära oma monopoolset seisundit. Start oli varahommikul ja seekord läks praamisõit küll hoopis teisest,  Raja Ferry nimelisest sadamast,  kui saabudes. Hüvasti Samui.


Tere tulemast Krabi



Tegelikult on nende tai reisifirmadega reisimine üpris tüütu, päris otsebusse on seal harva, vahepeal visatakse sind kuskil vahejaamas maha, ootad seal paar tundi ja siis viiakse teise bussiga edasi. Liinibussidega on odavam ja kindlam aga selleks pead alati bussijaama minema aga see võib kesklinnast vabalt 5 kilomeetri kaugusel asuda ja lisakulu tekitada. Krabile sõit võttis oma pool päeva, netis oli mul hotell broneerituid Krabi linnas. Krabi linn asub jõe suudmes ja vaated on seal sellised.



Õhtul jalutasin linnas ja huvitav valgusfoor oli seal :)


Pärastpoole oli kesklinnas algamas nightmarket 




Selliseid huvitavaid asju müüdi seal, need on tegelikult seebid mida see tädi seal kohapela välja nikerdas.



No comments:

Post a Comment