Sunday, January 15, 2012

Krabil

Järgmisel päeval vahetasin kõigepealt hotelli sest selles polnud kuuma dushi ega telekat, sellel tänaval on oma 10 hotellikest reas ja probleemi polnud , hinnad on üsna soodsad, 350-400 bahti öö ventilaatoriga ruumis. Tahtsin nüüd motikat rentida aga võta näpust, kõik olid juba välja renditud, üldse oli seal umbes 5 rendifirmat ainult. Noh läksin siis jõe äärde ja paadimehed tulid kohe paadisõitu pakkuma. Taks oli 400 bahti tund ja alla ei antud, võtsin pool tundi 200 bahti. Sõit läks nende ilusate kaljude juurde mis paistavad. Krabil on muideks üsna palju muslimeid ja paadimees oli kah.



pisike video ka.


Jõe kaldal asuvad mangroovimetsad ja nende kaljude juures on üks suur eelajalooline koobas kuhu saab sisse ronida, sellest koopast on leitud 43 tuhande aasta vanuseid inimeste luid.




Ilmselt sõja ajal elasid seal jaapanlased, äkki on mõni senini mangroovitihnikus peidus?  ;)


Noh pool tundi sai kiirelt läbi ja tuli tagasi sõita, fotoka patarei sai kah tühjaks. 
Krabi lähedal umbes 15 km  asub nö Krabi rannapiirkond Ao Nang, algul oli plaan sinna motikaga sõita aga kuna seda polnud siis läksin kastitaksoga, 50 bahti lugu. Oli väike plaan Ao Nangi kolida et saaks rannas käia, seega hakkasin kohale jõudes hoolsalt soodsamaid hotelle vaatama . Parasjagu olin kokkuhoiureziimil , seega tahtsin midagi odavat aga sellise hinnaga nagu Krabi linnas seal Ao Nangis küll midagi ei saa, umbes 600 bahti on odavaim ilma konditsioneerita bungalo. Väike arvutus näitas et võttes Krabi linnas 400 bahtise toa, saab lisaks sama raha eest veel ka motika rentida. Krabi linna ja Ao Nangi vaheline transport on ka üpris kehva, see 50 bahtine kastitakso sõidab kord tunnis, küsisin ka tuktuki hinda - 400 bahti, päris naeruväärselt kallis Tai kohta. Kastitaksoga tagasi sõites hakkas muideks vihma sadama, hea oli et motikat ei saanud rentida :)



No comments:

Post a Comment